Trött o sliten

Nu har det återigen varit mycket jobb. Inte extrajobb men det har hopat sig med jobb då jag varit snäll och gjort turbyten med arbetskollegor som behövt vara lediga. Nu ska jag vara ledig fram till på lördag eftermiddag då jag ska till min gamla brukare. Det är så kul och träffa mina gamla brukare =)
 
Igår bjöd företaget jag jobbar för på Oktoberfest. Jag åt vildsvin för första gången i hela mitt liv. Det va nåt så gudomligt gott!! Hoppas jag snart kan få äta det igen.
 
Jag var på kryssning för ett par veckor sedan och när jag kom hem så bokades det en ny i början av dec. Nu är det fler som vill åka med. Fasen va kul vi ska ha.
 
En annan grej som hänt är att min yngsta son numera är tvåsiffrig. Han fyllde 10år igår. Idag kommer han till mig och jag hoppas att hans present kommer idag. Har beställt en grej som jag tror att han kommer att gilla... Igår var han hem till mej efter skolan och fikade med mej och Mathilda innan pappan hämtade honom för att åka o inhandla present och äta ute. (Jag skulle ju på Oktoberfest)
 
Nu ska jag ta mej en kopp kaffe o vänta på att "Hem till gården" börjar.
 
Tjingeling!!

Kryssning

Yeah!!
Vilken kryssning vi var på! Lätt en topp 3:a! Smokie spelade ombord.  Trevligt folk. Jag hade såååå trevligt resesällskap!
Nu har vi bokat en ny kryssning i december! Ännu fler ville åka med nu. Vi blir full hytt och lite till. Kan hända att det får bli två hytter... Paaaaarty!!
 
Tjingeling

RSS 2.0